Dag van het Nationaal Park

12-05-2021 585 keer bekeken 0 reacties

Op 24 mei vieren we de 22ste editie van de Dag van het Nationaal Park, een dag die alle Europese parken in het zonnetje zet. Dit jaar staat in het teken van ‘The Next Generation’. Hoe staan zij in contact met onze natuur? Door een ‘Tiny Tales’ verhalenwedstrijd te organiseren voor leerlingen van groep 6 en 7, helpen we kinderen bij het vinden van hun weg naar de nationale parken. 

Onze nationale parken zitten bomvol avonturen. Avonturen die je er zelf kunt beleven en avonturen die er beleefd worden als iedereen het nationaal park verlaat. Wat gebeurt er als wij er niet zijn? Júist als wij er niet zijn. Dat gaan de kinderen ontdekken. Ze leren meer over de nationale parken en de dieren die er leven door op fantasiereis te gaan met hun iconische dier – hun avontuurdier. Het dier is namelijk gestrand op het schoolplein en wil dolgraag de weg terugvinden naar het nationaal park!
 

Kijk voor meer informatie op: https://www.ivn.nl/nationale-parken/dag-van-het-nationaal-park 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen