Ben je klaar om "Natuur in je gedachten" te zetten?

173 keer bekeken 0 reacties

Begin

24-09-2019 om 10:30

Einde

27-09-2019 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De EUROPARC-conferentie 2019 is het belangrijkste evenement van het jaar voor diegenen die in de beschermde Europese gebieden werken.

In 2019 wordt EUROPARC Conference samen georganiseerd met het Letse natuurbeschermingsbureau en vindt plaats van 24 tot 27 september in Kemeri National Park, Letland.

Naar verwachting zullen meer dan 300 internationale afgevaardigden in de stad Jurmala bijeenkomen om te onderzoeken hoe de natuur zich verhoudt tot verschillende sectoren van de menselijke samenleving: van politiek tot kunst, bedrijfsleven, gezondheid en landschapsplanning.

Onder de titel "Natuur in uw gedachten - begrip van onze waarden", zal de conferentie zich concentreren op de rol van de natuur in de menselijke gezondheid. Conferentiedelegaties zullen worden geïnspireerd door internationale experts die de natuur centraal stellen in hun bedrijven en projecten.

In het workshopprogramma van de conferentie zullen afgevaardigden worden uitgenodigd om "groene voorschriften" te creëren om de huidige behoeften aan te pakken en nieuwe mogelijkheden te zoeken om op de natuur gebaseerde oplossingen te integreren in verschillende sectoren van de samenleving. Daarnaast zullen de deelnemers aan de conferentie de kans krijgen om enkele van de natuurlijke wonderen van Letland te ontdekken tijdens een dag vol excursies.

Voor nog meer informatie of voor registratie bezoekt u de conferentie website: www.europarc2019.com.

 

Cookie-instellingen