Informatie bijeenkomst “Nationale Parken Merk Handboek”

84 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-12-2021 om 12:00

Einde

14-12-2021 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Graag willen wij jullie tijdens een webinar informeren over het ‘Nationale Parken Merk Handboek’ waar op dit moment aan gewerkt wordt door Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer in opdracht van het Nationale Parken Bureau en SNP.

Deze digitale bijeenkomst vindt plaats op 14 december van 12.00-13.00 uur.

Dit is een ‘need to know’-sessie voor communicatie, educatie- en marketingmedewerkers die in een Nationaal Park werken. Ook andere belangstellenden zijn vanzelfsprekend welkom.

Basis voor dit Merk Handboek is de eerder vastgestelde Leidraad Nationale Parken (https://nationaleparkenbureau.nl/standaard+en+leidraad/). In deze Leidraad wordt op hoofdlijnen toegelicht hoe je met de diverse merken in jouw park kunt omgaan op basis van een ringenmodel (zie hoofdstuk 5 Communicatie, paragraaf 5.7). Het Merk Handboek zal aangeven hoe je dit kunt toepassen in de praktijk.

Ook lichten we de ‘stresstest’ toe. Dit is een pilot die op dit moment plaatsvindt in Nationaal Park Weerribben-Wieden en waarin het ringenmodel “getest” wordt in de praktijk met allerlei partijen. De ervaringen worden gebruikt voor de uitwerking van het Merk Handboek.

Kortom, een informatiesessie met ruimte voor vragen en uitwisseling.

Je  kunt je aanmelden via info@nationaleparkenbureau.nl. Na aanmelding ontvang je een paar dagen van te voren de digitale link.

0  reacties

Cookie-instellingen