Nationale Parken in beeld: Professors op pad

15-07-2018 3511 keer bekeken 0 reacties

Op 13 juli 2018 startte bij Omroep Max een nieuwe tv-serie waarbij de natuur van een aantal Nationale Parken centraal staat: Professors op Pad. In de zesdelige serie wordt de Nederlandse natuur door de lens van prof. mr. Pieter van Vollenhoven bekeken.

In dit tv-programma neemt de heer van Vollenhoven, samen met zijn collega en goede vriend prof. dr. Joop Schaminée, de kijker mee op een boeiende ontdekkingsreis in de prachtige natuur die ons land te bieden heeft. Gedurende een jaar trekken de twee natuurliefhebbers door zes bijzondere Nederlandse natuurgebieden om te observeren, te ervaren en te vertellen. En dat natuur en fotografie goed samengaan, laat de heer Van Vollenhoven als verwoed natuurfotograaf graag zien. Daar waar de heer Van Vollenhoven meer een voorliefde heeft voor dieren, weet Joop Schaminée ons als botanicus van alles te leren over het landschap, het ontstaan ervan en alle bloemen, bomen en planten. In elk gebied gaan ze met een boswachter op pad en roepen zij iedereen op mee te doen aan de fotowedstrijd die aan het programma is gekoppeld.

De volgorde van uitzenden vanaf 13 juli a.s. is:
1. Veluwe
2. De Pelen
3. Hollandse Duinen
4. Texel
5. Biesbosch
6. Drentsche Aa

Kijk voor meer informatie over de uitzendingen op Maxvandaag.nl.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen