Het Klokhuis maakt opnamen voor serie over nationale parken

17-07-2018 3482 keer bekeken 0 reacties

Dit seizoen zijn opnamen aan de gang van kinderprogramma ‘Het Klokhuis’ voor een serie over de Nederlandse nationale parken. De insteek van de serie is: een spannende zoektocht, wij gaan op expeditie!

De serie wordt volgend voorjaar uitgezonden. De regisseur van het programma stuitert vaak van enthousiasme over de mooie opnamen, de leuke gesprekken met de vertegenwoordigers van de parken, het verloop van de opnamen en de mooie gebieden waar zij mag filmen. Het gaat erg goed met de opnamen en er zijn al veel draaidagen geweest die al veel verschillende en prachtige opnamen hebben opgeleverd. Zo zijn er bevers gespot in de Biesbosch, is er gedoken in de Oosterschelde, zijn er dassen gefilmd in de Drentsche Aa, met de kano door de Weerribben-Wieden getrokken en geslapen op het open veld in Nieuw Land tussen de paarden! Het team van Klokhuis had veel geluk met het mooie weer en wat ook erg fijn is: het enthousiasme waarmee het team overal wordt ontvangen. De fijne samenwerking komt de opnamen zeer ten goede.
 
In deze parken zijn al opnamen gemaakt:
- Biesbosch
- Weerribben
- Nieuwland
- Oosterschelde
- Drentsche Aa 

Er zijn nog draaidagen in de volgende gebieden:
- Wadden 
- Veluwe
Zodra de start van de uitzending van de serie bekend is plaatsen wij een bericht op deze site.

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen