Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug 15 jaar!

20-09-2018 2572 keer bekeken 0 reacties

Op 11 oktober bestaat het Nationaal park Utrechtse Heuvelrug 15 jaar! Oktober wordt een echte feestmaand met onder andere een fotowedstrijd, een speciale jubileumkrant, een feestelijke bijeenkomst op 18 oktober en een Beleefweek in de herfstvakantie.

Vaak wordt vergeten hoeveel werk er al sinds jaar en dag verzet wordt in het Nationaal Park en daarbuiten. Werk van eigenaren, overheden, vrijwilligers en ondernemers. Werk dat bijdraagt aan de kwaliteit van het gebied en de mogelijkheid hiervan te genieten. Met alle gesprekken en discussies die we hebben over de toekomst van het Nationaal Park, lijkt de aandacht voor alles wat al gebeurt soms te verslappen. Daar wil het nationaal park verandering in brengen, en daar heeft de organisatie hulp bij nodig.

Maak een filmpje

Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug roept bedrijven, organisaties en landgoederen in het nationaal park op te kijken naar één project, initiatief of gebied dat de waarden van het Nationaal Park het beste weergeeft en hier met een smartphone een filmpje van maximaal een minuut van te maken. Een project, initiatief of gebied dat wel eens in het zonnetje mag worden gezet. In het filmpje legt u kort en krachtig uitlegt waarom juist deze plek aandacht verdient (zie tips in de bijlage). Natuurlijk is het leuk als de verantwoordelijk bestuurder of de eigenaar het filmpje inspreekt. Maar het mag net zo goed een projectleider, boswachter, inwoner, of vrijwilliger zijn. We ontvangen dit filmpje graag uiterlijk 4 oktober via We Transfer (gratis te downloaden). Mailadres: Laura@hv-marketing.nl: o.v.v. filmpje NPUH 'Wijzijn15`. Wij bundelen deze filmpjes voor vertoning op de feestelijke bijeenkomst van 18 oktober 2018.

Er is reden genoeg om trots te zijn op de Utrechtse Heuvelrug en het vele werk dat wij met zijn allen verzetten. Dat laten we graag zien!

Kijk voor meer informatie op de website van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug:

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen