Holland National Parks: de campagne loopt

07-07-2019 1613 keer bekeken 0 reacties

Het bezoek van een groep buitenlandse journalisten, bloggers en influencers aan Nationaal Park Hollandse Duinen, Waddenzee Werelderfgoed en Nationaal Park NLDelta in mei leverde heel wat aandacht op social media op voor Holland National Parks.

Voorbij komen korte filmpjes van o.a de bevertocht in de Biesbosch, de fietstocht per e-bike door de Hollandse duinen, maar ook foto’s van wadlopen en een groene kikker in de duinen. De grote diversiteit aan publicaties in verschillende zorgde voor een mooie start van de internationale campagne.

Na de vele inspirerende filmpjes en foto’s verschijnen de laatste weken ook de verhalen en achtergrondartikelen op blogs en in online en offline magazines. Daarbij wordt ingegaan op de unieke en daarmee onderscheidende eigenschappen van de nationale parken en de bijzondere belevenissen voor bezoekers.

Blogs
Eind mei verscheen een uitgebreid verslag ‘Wildes Europa – Entdeckertour zu Hollands Nationalparks’ van de Duitse blogster Sonja op https://www.delightfulspots.de/2019/05/holland-nationalparks/. In haar blog schrijft ze over de veelzijdigheid en verrassingen van de Nederlandse natuur. De diversiteit en het eigen karakter van de verschillende nationale parken hebben indruk op haar gemaakt. Ook de Duitse Beatrice is enthousiast over de nationale parken op haar reisblog ‘Reize zeilen’ waarin ze de Biesbosch vergelijkt met Costa Rica en concludeert dat je voor spectaculaire natuur echt niet ver hoeft te reizen. Zie  https://www.reisezeilen.de/niederlande-urlaub-drei-nationalparks-die-sich-lohnen/

Herkenbare beelden en filmpjes
De aandacht voor de nationale parken wordt ook opgepikt door de website turismoitaliannews.it dat een uitgebreid artikel plaatst over Nationaal Park Hollandse Duinen. Daarbij wordt handig gebruik gemaakt van de ter beschikking gestelde beelden en filmpjes op www.hollandnationalparks.com die iedereen vrij kan gebruiken bij promotie van de nationale parken. Lees het artikel op: http://www.turismoitalianews.it/i-luoghi-piu-insoliti/15270-il-parco-nazionale-delle-dune-olandesi-dove-la-natura-collega-la-citta-al-mare-del-nord-e-arte-e-cultura-si-fondono

Dagblad
Begin juni plaatste de Duitse krant NRZ het artikel Zurück zur schönen Natur over Nationaal Park NLDelta van Ulrike Wirtz, een journaliste die in mei samen met ons de Nationale Parken bezocht. Deze krant verschijnt dagelijks in het westelijk Ruhrgebied als 'Neue Ruhr Zeitung' en in het Nederrijngebied als 'Neue Rhein Zeitung'. Het artikel gaat vooral in op de wijze waarop Nederlands omgaan met het water, de functie van de Haringvlietsluizen en uiteraard de bijzondere natuur op en rond het Haringvliet met als hoogtepunt het vogelobservatorium Tij, een uniek gebouw met een adembenemend uitzicht op het Haringvliet en de sluizen.

Individuele influencertrips
Als onderdeel van de internationale marketingcampagne organiseren we de komende maanden vooral individuele influencertrips op maat, waarbij één of twee bloggers of journalisten in enkele dagen één of twee nationale parken bezoeken. Daarbij maken we uiteraard handig gebruik van de ervaring die we in mei hebben opgedaan met de groepsreis. Afhankelijk van de informatiebehoefte stellen we daarbij samen met de drie deelnemende parken in de campagne een programma samen waarin inspireren en beleven centraal staan. Waar mogelijk zoeken we aansluiting bij bestaande excursies of vaartochten, zodat duidelijk is dat iedere bezoeker deze unieke ervaring kan hebben.

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen