Dwaalfilm Wadden nu online te zien

06-01-2020 2262 keer bekeken 0 reacties

Dwaalfilm Wadden is vanaf nu te zien op het internet. Deze eerste editie, gemaakt door Rombus natuurfilms, bestaat uit zestig korte films. Je vindt ze in bewegende landschapspanorama’s van het Waddengebied. https://www.dwaalfilmwadden.nl

De Wadden worden getoond zoals ze zijn in al hun bijzondere schoonheid maar ook herkenbaar, zoals je ze zelf kunt zien en beleven als je er bent. De filmpjes zijn zo gemaakt dat ze een breed publiek aanspreken. Kleine observaties, soms poëtisch dan weer informatief.
 
Je kunt door de panorama’s dwalen, op een kaart zoeken en je eigen voorkeur vinden in een uitgebreide onderwerpenlijst. In deze eerste 60 filmpjes zie je veel vogels maar ook de gewone zeehond komt uitgebreid aan bod. Verder gaat Rombus natuurfilms dieper in op de natuurlijke dynamiek van de eilanden. Het uiteindelijke doel is 160 filmpjes, er komt dus nog veel meer.
 
Rombus natuurfilms zal vanaf nu via allerlei kanalen gaan communiceren over Dwaalfilm Wadden want het is uiteraard de bedoeling dat de films veel gebruikt gaan worden.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen