Certificaat Samen voor biodiversiteit

16-03-2020 613 keer bekeken 0 reacties

Op 5 maart nam Janine Caalders namens het SNP op de Partner- en Supporterdag het officiƫle certificaat van partnerschap in ontvangst uit handen van professor Louise Vet, de voorzitster van het Deltaplan.

Eind 2019 heeft het Samenwerkingsverband Nationale Parken zich aangemeld om namens de nationale parken en de partijen die betrokken zijn bij het Nationale Parken Programma, partner te worden van het Deltaplan Biodiversiteitsherstel. Dit Deltaplan bestaat uit een brede samenwerking van organisaties, instellingen en overheden die samen natuurverlies willen ombuigen naar herstel. Dit past ook bij de doelstellingen van de nationale parken. 

Meer informatie
Voor meer informatie zie Samen voor Biodiversiteit. Vanuit de nationale parken nemen wij deel aan de werkgroep gebiedsgericht beleid. Wil je iets meegeven of informatie over deze werkgroep?  mail s.demolvanotterloo@nationaleparkenbureau.nl

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen