Van mooiste natuurgebied naar Nationaal Park NLDelta

23-04-2020 402 keer bekeken 0 reacties

De brochure 'Van Mooiste natuurgebied naar nationaal park' schetst de ontwikkeling van NLDelta tot nu toe en geeft een doorkijk naar wat er de komende tijd staat te gebeuren op weg naar Nationaal Park NLDelta.

In oktober 2016 werd NLDelta Biesbosch-Haringvliet bekroond met de vakjuryprijs in de verkiezing 'Mooiste natuurgebied van Nederland". In de afgelopen twee jaar is NLDelta gegroeid tot een betrokken en actief netwerk van partners die samen werken aan de ontwikkeling van dit robuuste en mooie deltagebied. In januari 2021 vraagt NLDelta de status van nationaal park nieuwe stijl aan.  Nationaal Park NLDelta is nadrukkelijk een product van samenwerking in de regio. Een groot aantal gebiedspartijen gaan de komende maanden met elkaar in gesprek over hoe de criteria uit de nieuwe standaard vorm krijgen binnen Nationaal Park NLDelta. De visie en ambities van NLDelta vormen voldoende mogelijkheden om hier naartoe te werken. Samen stellen we het plan op, dat de provincies namens de initiatiefnemers kunnen indienen bij de Minister van LNV. Tegelijkertijd werken we aan een efficiĆ«nt, gedragen en duurzaam organisatie- en financieringsmodel voor de samenwerking in het nieuwe nationaal park.
De brochure 'Van Mooiste natuurgebied naar nationaal park' schetst de ontwikkeling van NLDelta tot nu toe en geeft een doorkijk naar wat er de komende tijd staat te gebeuren op weg naar Nationaal Park NLDelta. Bekijk hier de brochure of kijk op www.nldelta.nl voor meer informatie.
 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen