Erfgoeddeal

28-04-2020 629 keer bekeken 0 reacties

De Erfgoed Deal is een afspraak voor en door dertien partners, bestaande uit maatschappelijke organisaties en overheden.

Het is een jaar geleden dat de Erfgoed Deal werd gesloten. Zeven prachtige projecten hebben in de eerste ronde van aanvragen een bedrag van de Erfgoed Deal ontvangen. Voor de aankomende ronde werken we onder andere aan een project om landgoederen klimaatbestendiger te maken. De volgende ronde voor het indienen van projecten loopt tot 15 september 2020 en er is nog voldoende ruimte voor nieuwe projecten. Projecten kunnen door een provincie of gemeente worden ingediend. Voor meer info zie www.erfgoeddeal.nl. Als u meer wilt weten over de criteria en voorwaarden waaraan een aanvraag moet voldoen, kunt u ook een e-mail sturen aan het programmabureau via erfgoeddeal@cultureelerfgoed.nl. Wij helpen u graag op weg!

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen