NBTC publiceert handreiking bezoekersmanagement

08-10-2020 752 keer bekeken 1 reacties

Op sommige plekken in ons land is het druk. Soms zelfs te druk.

Op sommige plekken in ons land is het druk. Soms zelfs te druk. Dit is niet goed voor de leefbaarheid van een plek voor bewoners en het hindert een optimale beleving voor bezoekers. Ook omwille van veiligheid moeten we ongewenste drukte voorkomen, zeker nu corona een gezondheidsrisico vormt. Daarom heeft het NBTC een handreiking gemaakt over bezoekersmanagement. In deze handreiking delen ze inzichten en kennis met gemeenten, gebieden en regio‚Äôs die met dit onderwerp aan de slag willen. De handreiking is een informatieve en praktische toolkit, die ingaat op het belang van een goede situatieanalyse en het effectief toepassen van bezoekersmanagement.
 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Mariette van Oosterwijk Bruyn

14-10-20 om 12:21

Mooi dat er een handreiking is gemaakt. Wordt er ook nagedacht over het betalen voor parkeren (en daarmee over toegang) bij een natuurterrein? Dat kan meehelpen aantallen te sturen en kosten voor faciliteren te betalen.

Cookie-instellingen