Monitor Herfotografie van het Nederlandse Landschap 2020 is gereed

08-10-2020 597 keer bekeken 0 reacties

Fotograaf Michiel Pothoff en landschapsarchitect Henk van Blerck hebben hun Canon van het Nederlandse landschap uit 2008 onlangs opnieuw in foto’s vastgelegd.

Het Nederlandse landschap verandert. Maar waar en hoe, en wat zijn de drijvende krachten? Fotograaf Michiel Pothoff en landschapsarchitect Henk van Blerck hebben hun Canon van het Nederlandse landschap uit 2008 onlangs opnieuw in foto’s vastgelegd. Dit levert een bijzondere kijk in het veranderende Nederlandse landschap op. Hoe miniem de verschillen soms ook lijken, ze zijn er zeker. Opdrachtgever was de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE). De resultaten worden gebruikt voor de Monitor Landschap, waarbij wordt samengewerkt met het Kadaster, Wageningen University en de stichting LandschappenNL. Het Monitordossier kunt u downloaden van [link]de website van de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed[https://www.cultureelerfgoed.nl/publicaties/publicaties/2020/01/01/monitor-dossier-herfotografie-canon-van-het-nederlandse-landschap].
 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen