Mooie reportages over de nationale parken in de media

03-11-2020 798 keer bekeken 0 reacties

Met enige regelmaat staat er een mooi artikel of een mooie reportage over de Nederlandse Nationale parken in de media. In dit overzicht staan de artikelen op volgorde van verschijnen.

Dat de nationale parken in trek zijn is voor de nationale parken community natuurlijk vanzelfsprekend. De afgelopen tijd staan de parken steeds vaker in de media. Hieronder een over zicht van de verschenen artikelen, reportages en blogs:
EenVandaag: Lisa en Rutger wandelden in alle 21 nationale parken. EenVandaag bericht erover.
ANWB: een overzicht van fietsroutes per provincie en een speciale pagina over de nationale parken
Instagram en Facebook: Influencers Sjoerd Bracke en Cuno de Bruin waren 2 dagen in NP NL Delta en 2 dagen in het Wadden Unesco Wereldergfoed. Zij doen hier verslag van op hun social media accounts. Tijdens de vier dagen dat zij  NL Delta en het Waddengebied bezochten hebben zij het Instragram account @VisitNetherlands (100.000 volgers) overgenomen en een aantal beelden en verhalen geplaatst. Ook op de Facebookpagina van VisitHolland verschenen diverse berichten. Alle beelden en verhalen leverden veel positieve reacties op. 
Worldelse:Tussen de 2 coronagolven in bezochten de Franse influencers van het platform de gebieden NP NLDelta en het Waddengebied . Tijdens hun bezoek plaatsten zij ook filmpjes op Instagram
Salt magazine: een reportage van maar liefst 10 pagina's over Nationaal Park Nieuw Land (oktober 2020)
ANWB Er-op-uit besteedt aandacht aan NL Delta (oktober 2020)
We12travel: ook Antonette van het reisblog We12travel was op bezoek in NP in oprichting NL Delta
Tubantia schreef een artikel over hoe Wierden veel profijt trekt van groter nationaal park Sallandse Heuvelrug: ‘Dit is een sterk merk’ 26-1-2020

 

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen