Ode aan het landschap

09-12-2020 1245 keer bekeken 1 reacties

2021 wordt het jaar van Ode aan het Nederlandse Landschap! Het NBTC organiseert een campagne om de rijkdom aan landschappen in Nederland te vieren.

Tijdens het themajaar vieren we dit rijke palet en staan we stil bij de betekenis van het landschap als verhalenverteller, vestigingsvoorwaarde en plek van bezinning en recreatie. Vanuit verleden en heden, de schoonheid en de pijn, wordt stilgestaan bij het landschap van de toekomst. Aan de campagne nemen meerdere regio‚Äôs deel, van de Wadden tot aan Limburg. De Nationale Parken die meedoen aan de NP campagne doen automatisch mee aan deze Ode-campagne. 
Daarnaast organiseren Staatsbosbeheer, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en Nationale Parken Bureau het project Meesterwerk Nederlandse landschap, waarmee ze een bijdrage leveren aan het betrekken en aan het woord laten van bewoners over hun toekomstig landschap. Meesterwerk Nederlandse landschap bestaat in 2021 uit een interactieve tentoonstelling op kasteel Groeneveld (juli-september) en landschapsroutes (gehele jaar) en -activiteiten in 6 nationale parken. De binnen- en buiten tentoonstelling op kasteel Groeneveld vormt samen met de landschapsroute en -activiteiten in de 6 nationale parken een geheel. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Martien Kerkhof

11-01-21 om 15:09

Graag breng ik middels mijn werk te zien op www.vertrekmetuitzicht.com dit werk onder jullie aandacht.

Dit werk omvat een registratie van +/- 12000 opnames gemaakt tussen 2016-2020 vanuit de trein.

Dit project is nog niet af, zoek derhalve belangstellende om in het kader van Ode aan het Landschap dit verder uit te werken.

Met vriendelijke groet,

Martien Kerkhof.

Cookie-instellingen