Nationale parken in de media

16-02-2021 639 keer bekeken 0 reacties

Afgelopen tijd stonden de parken weer op diverse momenten in de media. Ook zijn er mooie prints te koop van de parken, die op eigen initiatief zijn ontworpen door designbureaus en ontwerpers.

Salt magazine heeft een webshop waarin zij o.a. stickers van de nationale parken verkopen.
Vorig jaar organiseerde de Rebellenclub een ontwerpwedstrijd voor afbeeldingen van alle nationale parken. Inmiddels is van alle parken een prachtige afbeelding gemaakt en zijn deze afbeeldingen ook te koop als poster of ansichtkaart.

In mei is het Eurovisiesongfestival. Een prachtgelegenheid om de Nederlandse natuur en meer in het bijzonder de nationale parken voor het voetlicht te brengen. Staatsbosbeheer heeft alle nationale parken ingebracht bij IDTV, de producent van de zogenaamde postcards, de beelden die je voorbij ziet komen als er niet wordt opgetreden door de artiesten. Inmiddels heeft IDTV al contact gehad met enkele parken om te komen filmen.
Nationaal Park Sallandse Heuvelrug moet ruim tien keer zo groot worden. Aan dat plan wordt al bijna drie jaar gewerkt door zeventien verschillende organisaties. RTV Oost interviewt o.a. provinciehoofd Herman Brink. Ook in De Stentor

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen