Michiel Rijsberman nieuwe voorzitter Samenwerkingsverband Nationale Parken

25-08-2021 579 keer bekeken 0 reacties

Sinds juli vervult Michiel Rijsberman de functie van (interim) voorzitter van het Samenwerkingsverband Nationale Parken.

Sinds juli j.l. vervult Michiel Rijsberman, gedeputeerde provincie Flevoland (D66), de functie van (interim) voorzitter van het Samenwerkingsverband Nationale Parken (SNP) en is tevens ook voorzitter van het Platform en Kernteam Nationale Parken. Rijsberman gaat zich onder andere inzetten voor een meerjarige visie op de toekomst van de SNP. Met het afscheid van Hendrik Oosterveld, na 7 jaar afscheid van zijn verschillende functies bij het Samenwerkingsverband, treedt Rijsberman als nieuwe voorzitter aan. 
Rijsberman maakt deel uit van de Regiegroep waarin vertegenwoordigers van Rijk, het IPO en genoemd Kernteam samenwerken. Ook gaat hij de functie vervullen van President van de Sectie Low Countries van de Europarc Federation, waarin de Belgische en Nederlandse Parken samenwerken. In de volgende nieuwsbrief van het Nationale Parken Bureau laten we de nieuwe voorzitter persoonlijk aan het woord en gaan we onder andere in op zijn motivatie en uitdagingen

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen