Evaluatie van de Standaard en het Programma Nationale Parken

30-11-2021 318 keer bekeken 0 reacties

Bureau TwynstraGudde is gestart met de uitvoering van de evaluatie van de Standaard. Tegelijkertijd worden ook het Programma Nationale Parken, de governance en de financiële bijdragen geëvalueerd.

Bekeken wordt of de Standaard actueel, volledig, werkbaar en haalbaar is, of de programmadoelen zijn behaald en hoe de governance rond de nationale parken de afgelopen jaren heeft gefunctioneerd. Het Programma Nationale Parken loopt eind 2022 af.

In 2018 is de Standaard voor de Nationale Parken door de partners van de Nationale Parken vastgesteld. Afgesproken is om eerst 3 jaar met deze Standaard als werkkader aan de slag te gaan en deze daarna te evalueren.
Met de evaluatie wordt niet alleen terug, maar ook vooruit gekeken. TwynstraGudde is gevraagd aanbevelingen te doen voor een nieuw beleidskader en het vervolg van het programma na 2022. De deadline voor de evaluatie van de Standaard is 31 december 2021, de resultaten van de evaluatie van het programma, de governance en de financiële bijdragen worden voorjaar 2022 opgeleverd. 
 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen