Beleefweken

30-11-2021 261 keer bekeken 0 reacties

Beleefweken zijn hét moment om Nationale Parken te leren kennen. Ook in 2021 bewezen de IVN Beleefweken een grote publiekstrekker te zijn. Naast speciaal uitgezette fiets- en wandelroutes vonden er talloze activiteiten plaats.

Van een snorkelsafari in NP Oosterschelde tot yoga in de duinen in NP Zuid-Kennemerland. De populariteit van Beleefweken neemt toe en het initiatief verspreid zich kriskras door Nederland. Zo vond dit jaar de eerste Beleefweek plaats in het noorden van Nederland: de Drents-Friese grensstreek, die Nationale Parken Dwingerveld en Drents-Friese Wold behelst. In Limburg bundelen drie nationale parken hun krachten voor een Beleefweek in heel Limburg. NP Utrechtse Heuvelrug deed voor het derde jaar op rij mee en organiseerde i.s.m. partners meer dan 60 activiteiten! Meer weten over Beleefweken? https://www.ivn.nl/beleefweken/wat-is-een-beleefweek 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen