Terugblik themajaar Ode aan het landschap

21-02-2022 285 keer bekeken 0 reacties

Afgelopen jaar zijn er diverse activiteiten georganiseerd in het kader van het themajaar Ode aan het landschap. In het Ode-magazine leest u verhalen van partners, bijzondere publicaties en cijfers.

Afgelopen jaar leverde het Nationale Parken Bureau, Staatsbosbeheer en de Rijksdienst voor het Cultureel erfgoed een gezamenlijke bijdrage aan het themajaar  ‘Ode aan het Landschap’: het project Meesterwerk Nederlands Landschap. Ook zijn er twee succesvolle landschapscafés georganiseerd in Nationaal Park Dwingelderveld en de Weerribben-Wieden. Twee bomvolle zalen waar verhit over de plek van het landschap, het huidige landschap en de toekomst ervan werd gediscussieerd. Door de coronamaatregelen zijn twee café’s in respectievelijk Nationaal Park Lauwersmeer en Nieuw Land naar volgend jaar verzet. Dus alle kans nog om aan te sluiten!

Nu is er ook een online (issuu)versie van het Ode magazine met daarin verhalen van partners, bijzondere publicaties en cijfers. Ook is er een rapportage met alle activiteiten, publicaties en resultaten van het themajaar. En dat zijn er heel wat. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen