Studentenonderzoek Nationaal Park de Meinweg

02-03-2022 403 keer bekeken 1 reacties

Studenten van de Hogeschool Den Bosch deden 20 weken onderzoek naar het Nationaal Park de Meinweg. Het resultaat bundelden zij in een interactieve kaart.

Studenten van de Hogeschool Den Bosch deden 20 weken onderzoek naar het Nationaal Park de Meinweg met als onderzoeksvraag ‘Hoe kan het Nationaal Park de Meinweg de waarde van het landschap identificeren en de verbinding met de omgeving aan gaan?’ Na een verdiepend onderzoek maakten de studenten onder meer een landschapsbiografie en een stakeholdersanalyse. Hun bevindingen hebben zij vergeleken met de 12 criteria uit de Standaard. Alle informatie en conclusies verwerkten zij in een interactieve kaart, ingedeeld in verschillende thema’s en een achtergronddocument. Mooie inspiratie voor andere nationale parken!
 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

student

26-03-22 om 14:29

Hi!

Ik ben ook een verslag aan het schrijven voor school over het nationaal park Meinweg en ik ben erg benieuwd naar de interactieve kaart die de studenten hebben gemaakt. Alleen als ik op de link klik, staat er dat hij niet geldig is. Is er mogelijkheid dat ik dit toch kan inzien? 

Ik hoor van jullie, alvast bedankt!

Cookie-instellingen