Wegwijzer Streekproducten Nationale Parken

25-05-2022 429 keer bekeken 0 reacties

Het Nationale Parken Bureau heeft een 'Wegwijzer Streekproducten' laten maken door de Stichting Streekeigen Producten met informatie en handige tips om te starten.

Streekproducten zijn zo populair omdat ze iets karakteristieks van een streek of zelfs een dorp vertegenwoordigen. Bewoners herkennen zich er in, ondernemers zijn er trots op en toeristen vinden het leuk om iets uit de streek te proeven of mee naar huis te nemen als cadeau. Streekproducten kunnen voor nationale parken een belangrijke rol spelen in het vertellen van hun verhaal en het leggen van een verbinding met de omgeving. Diverse parken willen graag meer met streekproducten doen. Daarom heeft het Nationale Parken Bureau een Wegwijzer Streekproducten laten maken door de Stichting Streekeigen Producten met informatie, handige tips om te starten en voorbeelden.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen