Wisseling van de wacht bij Nationale Parken Bureau

18-12-2022 421 keer bekeken 0 reacties

Enkele oude bekenden gaan weg bij het NPB: Angelique Vermeulen, Karin Zegwaard en Jori Wolf. Deze laatste blijft wel trekker van het Expertteam Ruimtelijke kwaliteit en natuur. Het Nationale Parken Bureau blijft onverminderd doorgaan met inspireren en faciliteren van nationale parken in Nederland.

Naast Janneke van Montfort gaan ook enkele andere oude bekenden weg bij het NPB: Angelique Vermeulen, Karin Zegwaard en Jori Wolf. Deze laatste blijft wel trekker van het Expertteam Ruimtelijke kwaliteit en Natuur, en Angelique blijft nog een aantal activiteiten rond bezoekersmanagement doen. Het Nationale Parken Bureau blijft in 2023 onverminderd doorgaan met inspireren, faciliteren en nationale parken ondersteunen die een hogere kwaliteitsstandaard ambiƫren onder leiding van Saskia de Mol van Otterloo. Saskia en haar vaste team bestaande uit Adriaan Buitink (samenwerking en kennisnetwerken), , Carolien Wierks (stakeholders- en publiekscommunicatie), Stefanie Boomsma (educatie en beleven) en Paola van der Worp (projectondersteuning) zullen zich het komende jaar meer gaan richten op samenwerking en communicatie. Daaromheen zitten nog een aantal specialisten vanuit de parken en partners die ook een bijdrage leveren aan projecten. Daarnaast zal er nog een expert op het gebied van ruimtelijke kwaliteit en natuur komen. Het Nationale Parken Programma gaat een nieuwe fase in waarin in ieder geval onder leiding van het Ministerie van LNV verder wordt geschreven aan het nieuwe beleidskader voor de nationale parken.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen