Leidraad Recreatieve Poorten

31-03-2023 472 keer bekeken 2 reacties

Duurzaam toerisme is het uitgangspunt bij de Nederlandse nationale parken. De entrees of poorten vervullen een belangrijke functie in deze aanpak. De Leidraad Recreatieve Poorten helpt parken hiermee op weg.

Nationale parken zijn dé uithangborden van de Nederlandse natuur. Het zijn dus de gebieden bij uitstek die zich ontwikkelen tot duurzame toeristische bestemmingen. Binnen het toeristisch beleid in nationale parken is daarom duurzaam toerisme het uitgangspunt. Dit vraagt nogal wat van de wijze waarop je toerisme en recreatie kunt aanpakken binnen een gebied. De entrees of poorten vervullen een belangrijke functie in deze aanpak. In deze Leidraad Recreatieve Poorten vind je een aanpak die je kan helpen om poorten te ontwikkelen of door te ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Mail naar info@nationaleparkenbureau.nl

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Klaartje

23-08-23 om 9:15

De link naar de leidraad werkt nog niet. Kunt u dit aanpassen?

Jan Oosterman

18-04-23 om 10:27

https://www.nationaleparkenbureau.nl/PageByID.aspx?sectionID=162758&contentPageID=2432647

is de link die jullie opnemen naar de leidraad recreatieve poorten, maar hij werkt bij mij inet.. 

Zit er misschien ergens een foutje?

Dank en groet, 

Jan Oosterman

Cookie-instellingen