24 mei: Dag van het Nationaal Park

21-03-2023 464 keer bekeken 0 reacties

Rondom het door Europarc voorgestelde thema ‘Voortbouwen op onze wortels’ organiseren IVN, NPB en SNP een landelijke publiekscampagne waarin we samen met onze 21 nationale parken visualiseren hoe we gaan ‘Voortbouwen op onze wortels’.

Woensdag 24 mei is de jaarlijkse Dag van het Nationaal Park. Rondom het door Europarc voorgestelde thema ‘Voortbouwen op onze wortels’ organiseren IVN, NPB en SNP een landelijke publiekscampagne waarin we samen met onze 21 nationale parken visualiseren hoe we gaan ‘Voortbouwen op onze wortels’. Per park zal fotograaf Verena Reinders een drieluik van drie generaties portretteren die het verhaal vertellen van de diepe verbintenis met hun nationale park. Daarnaast is het de bedoeling dat er in het Pinksterweekend, dat dit jaar na de Dag van het Nationaal Park valt, in alle nationale parken activiteiten zijn te doen rondom het thema. 

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen